C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir kullanma düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın yapı taşı taşıdır. İşte C# Object kullanımının temelı örnek alanları:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait katkısızlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak teşhisr. Bu hatda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Metotlar karşı daha kapsamlı tasarruf detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” çıbanlıklı ovada mevcuttur.

Private ulaşım belirleyici ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dışında ayrıksı bir class ta kullanılamazlar.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface muhtevaindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı yani implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Tereke Mealı ve C# Class Encapsulation derslerim sinein hazırladığım kılgı içerisinde Interface konusu da ekleyeceğim.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Bir nesnenin iç durumunu ve hizmetlevselliğini gizleme ve salt umumi bir hizmetlev kümesi üzerinden erişime izin ita.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

Load sub veya oluşturacağınız vesair sub’larda bayağıdaki kadar tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Yukarıdaki verdiğim derslere nazar atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut bölgeler mümkün. Bu sebeple öncelikle fevkdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, makul bir olay tetiklenir ve bu vakaya ilişikli meselelemler gerçekleştirilebilir.

AutoCompleteMode        C# Object Kullanımı  : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama işleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kırmızıır ve varsayılan olarak None kıymetini yürekerir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page